Snert-festijn 30 oktober

Het was smullen in ons clubgebouw in IJmuiden afgelopen zondag 30 oktober. Ruim 20 leden hebben volop genoten van deze geslaagde en  gezellige clubmiddag 

De verrukelijke huis-gemaakte erwtensoep van Cor Giesberts, (met eindeloos rustig roeren warm gemaakt) werd professioneel geserveerd door Cor en Jacqueline en was niet aan te slepen. Velen vroegen en kregen dan ook een tweede bordje snert. Op speciaal verzoek werd ook tomatensoep geserveerd.

Leo en Mary hadden het clubhuis omgetoverd tot een warm welkom snert-restaurant. Ook zorgden zij voor de extra’s als vers  stokbrood, roggebrood, kaas en ham. Ook heel erg lekker en bijzonder was de door Cor gerookte spek waarvan we zowel zjn warm als koudgerookte variant konden proeven. Cor is een enthousiast rook-oven gebruiker en heeft menigeen die middag overtuigd met zijn gerookte spek. Het smaakte allemaal naar meer.

Na bijna een half jaar van afwezigheid door gezondheid-beperkingen was ook een feest om Fons en Mary weer in ons midden te hebben. 

Al met al een geweldig succes, deze clubmiddag die volgend najaar zeker weer een vervolg zal krijgen.