Nieuwsflits KLN-N-Holland

NIEUWSFLITS KLN-N-HOLLAND

 

 

Geachte secretaris

 

De landelijke vergadering is weer geweest

Zat. 23-10-2021. Tijd vanaf 10.00uur tot

16.00uur een hele zit met 3 sessies.

1 Over de wet en uw recht als kleindierfokker erg leerzaam.

2 Deze ging over moderne zaken via de computer en communicatie.

3 Dit ging over bestendig showen.

Alle agenda punten waar over gestemd was door het land werden allemaal aan genomen. Ook de nieuwe bestuursleden werden met grote meerderheid gekozen.

De C-klasse bij de konijnen gaat per 31 Dec. in de dieren moeten in deze klasse het minium gewicht halen anders predikaat 0. De leeftijdsgrens voor jeugdleden blijft zoals deze was. De keurmeester voorstellen gaan allemaal    van start in 2022. Er komt een nieuwe commissie welke het bestendig showen gaat uitwerken o.a. opheffen van Prov.afdelingen per Februari 2022 en afschaffen van de bondsprijzen en verder alle details die bij bestendig showen horen.

Op dit moment heerst er weer vogelgriep met grote gevolgen voor de gevederde rassen. Vele shows in het land zijn afgelast en enkele gaan door met alleen konijnen-cavia`s – kl.knagers –oorspr.duiven en sierduiven.Het Prov. bestuur wacht nu ook af op berichten van het Hoofdbestuur. Wij wensen voor zover uw TT door gaat veel succes en tot ziens.

 

Namens het bestuur

Tanja- Betty- Jan- Gerrit