Y&O bij Welkoop dierendag

Het weekend voor dierendag, 2 en 3 oktober, heeft IJmond en Omstreken bij Welkoop Santpoort onze club gepresenteerd. Joyce Lampers zorgde voor een prachtige plek waar bezoekers van Welkoop konden kennismaken met verschillende dieren zoals Amrock, Serama’s, Barnevelders en blauw-grijze Kleurdwerg.

 

Bijzonder was dat een seramahennetje nog 2 weken geleden kuikens heeft uitgebroed. Niets zo leuk als een moederkloek met jongen. Dat trok dan ook veel bekijks van de jonge bezoekers. Onze presentatie zag er top uit dankzij een nieuwe IJmond vlag, club-banners en clubfolders.

 

Veel dank aan Welkoop voor het beschikbaar stellen van de ruimte, aan Joyce voor de organisatie en de dieren, aan Leo voor kooien en materialen en Jacqueline en Bart voor de aankleding.

 

De foto’s zijn met dank, van Lisa vd Vaart. Klik op de foto’s om deze groter te zien