Receptie 19 sept foto’s

Het was groots en geweldig om elkaar weer te zien na zo lange tijd. Een bijzonder leuke, gezellige en bijeenkomst waarbij de leden van IJmond en voormalig SVZK elkaar konden ontmoeten. Rene Sinkeldam heeft iedereen van harte welkom geheten en Bart Landheer heeft de oud-bestuursleden Willem Smit, Cor Giesberts en Margre Philippo van SVZK een boeket als dank voor hun werkzaamheden verhandigd. 

Symbolisch heeft WIllem Smit de voorzittershamer overhandigt aan René. Willem is wegens zijn verdiensten als voorzitter van SVZK benoemd tot erelid van IJmond. Dit is met groot applaus en enthousiasme ontvangen door alle leden.

 

Ook bijzonder was dat verschillende leden zelf iets lekkers maakten voor het buffet: verrukkelijke salade, gevulde eieren, verschillende soorten vis, stokbrood, Franse kazen en heerlijke Quiche Loraine, huisgemaakte verse cake en appeltaart. Speciale vermelding de huisgemaakte advokaat met slagroom!! Veel dank aan allen…

 

Bekijk de foto’s hieronder voor een korte indruk. Klik op de foto om deze groter te zien.

 

VOOBEREIDINGEN
Op zondag 19 juli houden we een feestelijke receptie om weer eens gezellig bij te praten en de nieuwe leden van voormalig SV Zuid-Kennemerland te begroeten in onze club. Daarop vooruitlopend hebben we alle stoelen een extra poetsbeurtje gegeven en nog wat kleine reparaties gedaan aan ons clubhuis. Tot zondag!!