25 sept: Hoender & Konijnencompetitie

Op 25 september vindt in Winkel de Hoord-Hollandse Hoender & Konijnencompetitie plaats.

We ontvingen het volgende bericht:

Wij van kleindiersportvereniging Winkel en Omstreken organiseren dit jaar de Noord Hollandse Hoender- en Konijnencompetitie. Nadat we het vorig jaar hadden uit te stellen door corona, zijn we dit jaar in de gelegenheid om het tijdens ons 80-jarige jubileum te organiseren en dat willen we o.a. graag doen in deze vorm met onze zusterverenigingen in de Noord Hollandse kleindiersport. Deze competitie staat traditiegetrouw gepland op de laatste zaterdag van september, dus dit jaar de 25e. We gaan het doen onder de dan geldende RIVM-maatregelen en duimen voor doorgang en minimale wijzigingen.  De locatie en keurmeesters zijn we momenteel aan het  regelen. Uiterlijk begin september volgt onze officiële uitnodiging met alle benodigde informatie daarin aan u en uw vereniging.  
We willen, net als bij de laatste editie in Schoorl 2019, beide competities in de ochtend houden. 

Wij horen het graag van u, uiterlijk 17 september, of uw vereniging mee doet. U hoeft geen dieren of fokkers op te geven, alleen aan welke competities u mee wilt doen met uw vereniging. De kosten zijn € 25,- per competitie en er worden per competitie per vereniging 5 jonge dieren gevraagd, bij voorkeur van verschillende fokkers en rassen, om te bewijzen dat uw vereniging de mooiste van Noord Holland heeft rondlopen dit jaar. 

Met vriendelijke en sportieve groet,kds. Winkel en Omstreken
Michel de Ruijter,secretaris.