Enten Hoenders en krielen

Op zaterdag 24 juli en zaterdag 21 augustus stellen we entstof beschikbaar voor leden met hoenders en krielen.

Het is verstandig om al uw hoenders en dwerghoenders te laten enten tegen NCD (Pseudo Vogelpest). Zodat onze dieren niet ziek worden. Het is zelfs verplicht voor dieren die later dit jaar op tentoonstellingen worden ingezonden. Dieren krijgen de enting via het drinkwater en moeten na 4 weken voor de 2de keer ge-ent worden om volledig beschermd te zijn.

Onze leden kunnen tegen éénmalige betaling van € 5,- per deelnemer voor beide keren, deze vloeibare entstof ophalen voor beide keren dat u deze voor uw dieren nodig heeft (let op: fles(sen) zelf meebrengen!).

•          U kunt zich hier aanmelden voor deelname aan deze enting.

Na aanmelding ontvangt u een entformulier + instructie via de mail. De entstof wordt aangemaakt op zaterdag 24 juli en 21 augustus en kan op die dagen tussen 8:00 tot 9:00 worden afgehaald in het clubhuis.

Bent u van plan dit jaar voor het eerst mee te doen met de enting van uw dieren en klinkt dit een beetje als aca-ca-dabra? Neem dan contact op met Leo van Wetering (06- 81 32 31 41) voor nadere toelichting.