Verslag Nieuwjaarsreceptie

“Gelukkig nieuwjaar en beste wensen!’ Een groot aantal leden van onze club waren aanwezig op onze nieuwjaarsreceptie afgelopen zondag 5 januari. Willem Smit opende het jaar en keek terug op een jaar waarin veel is gebeurd. Ook keek hij vooruit naar dit Jubileumjaar waarin de nodige veranderingen zullen plaatsvinden. Zo verwelkomen we Margré Philippo als bestuurslid en nemen Willem Smit en Cor Elzendoorn op de ALV afscheid. Ook zal er verdere samenwerking gezocht worden met andere clubs, bijvoorbeeld voor de Kennemerlandshow. De voorzitter besloot met de wens dat dit Jubileum jaar voor alle leden vooral feestelijk en leuk zal zijn.

Later op de middag reikte secretaris Cor Gieberts en Cor Elzendoorn de Clubbekers en Prijsborden uit aan de winnaars van afgelopen jaar. Allen nogmaals van harte gefeliciteerd. We kijken uit naar nog mooiere resultaten in 2020!

IMG_5494
IMG_5497
IMG_5498
IMG_5503
IMG_5506
IMG_5507
IMG_5509
IMG_5512
IMG_5513
IMG_5517
IMG_5499
IMG_5501
previous arrow
next arrow

Op zondag 5 januari houden we van 14:00- 16:00 onze jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie. Deze wordt gehouden in ons clubgebouw. Alle leden met partners zijn van harte welkom bij de start van ons feestelijke jubileumjaar. We kijken dan ook alvast vooruit naar de jubileum activiteiten in 2020. We zien u graag!!