Kennemerlandshow foto’s

“Welkom!! Op onze kleindierenshow kunt u onze mooiste dieren zien!” Met deze warme begroeting ontvingen we op 12 en 13 oktober meer dan 300 bezoekers voor de Kennemerlandshow 2019 op Zorgvrij in Spaarnwoude. Op onze tentoonstelling konden de kinderen samen met hun ouders een speciale quiz doen, met konijnen knuffelen en kuikens aaien. Ook mochten ze tekeningen maken en werden de kinderen geschminkt. Naast alle prachtige dieren die er te zien waren wonnen de knuffel-konijnen en de Serama’s de harten van velen.

BEKIJK DE FOTOS

Hieronder vindt u de foto’s van de bezoekers van de Kennemerlandshow 2019. Door op de foto te klikken kunt u deze groter bekijken. Naast onderstaande foto’s van de show, hebben we ook van alle kinder-quiz prijswinnaars, het opbouwen en de keuring van de show en de uitreiking van de clubshow prijzen aparte dia shows gemaakt.

Mocht u op een foto staan en deze niet op deze website willen laten zien, stuur dan een mail naar onze redactie.
We wensen u veel plezier met kijken!!

BEKIJK OOK DE ANDERE FOTO’S

QUIZ: Fotos van de kinderen die elk uur een prijs hebben gewonnen met de quiz
OPBOUW: Fotos van de opbouw en keuring van deze show
* CLUB: Fotos clubprijzen die onze winnende leden in ontvangst nemen voor hun mooiste inzending