Kennemerlandshow

Op za/zo 12 & 13 oktober organiseren we opnieuw onze regionale Kennemerlandshow 2019 in Informatieboerderij Zorgvrij in Spaarnwoude. Het is een evenement voor het hele gezin. Deze publieksshow trekt jaarlijks vele bezoekers die komen kijken naar inzendingen van Hoenders, Dwerghoenders, Serama’s, Konijnen en Cavia’s in alle erkende rassen en kleurslagen. Dit is een officieële door KLN-erkende kleindier-tentoonstelling.

We nodigen zowel leden en niet-leden uit hun dieren in te zenden, mits zij in het bezit zijn van een geldige KLN fokkerskaart. De inschrijving sluit op zondag 29 september. Onderstaand kunt het tentoonstellings reglement (Vraagprogramma) downloaden. Het inschrijfformulier kunt u als PDF downloaden als WORD-document.

Vraagprogramma Kennemerlandshow 2019 (PdF)
Inschrijfformulier 2019 (Pdf)
Inschrijfformulier 2019 (WORD)
Voor het betalen van het inschrijfgeld met IDEAL zie de informatie onderaan deze pagina.

ENTBEWIJZEN
Tot deze tentoonstelling mogen alleen hoenders, dwerghoenders en siervogels worden toegelaten van fokkers die al hun hierboven genoemde dieren hebben laten enten tegen pseudo-vogelpest (NCD). Elke inzending hoenders, dwerghoenders en siervogels dient vergezeld te gaan van een entverklaring.
Ook mogen alleen konijnen worden toegelaten van fokkers die hun konijnen hebben laten enten tegen RHD type 2. Elke inzending dient vergezeld te zijn van een kopie van  de RHD-entverklaring. 

INSCHRIJFGELD
Deelname aan deze tentoonstelling kost €3,- per ingezonden dier, waarbij elk 4de dier GRATIS is. Het inschrijfgeld dient te worden voldaan zoals aangegeven op het inschrijfformulier; U kunt per bank betalen of het hieronder per IDEAL voldoen.

[paytium name=”SV Zuid-Kennemerland” description=”Inschrijfgeld Kennemerlandshow 2019. Ref#” ] 
[paytium_field type=”label” label=”KENNEMERLANDSHOW 2019
U kunt hier uw inschrijfgeld betalen. Vul het totaalbedrag in dat u op uw inschrijfformulier hebt uitgerekend. Gebruik bij deze betaling svp dezelfde naam die u op het inschrijfformulier hebt gebruikt.” /]
[paytium_field type=”open” label=”Mijn inschrijfgeld is:” amount=”25″  /]
[paytium_field type=”name” label=”Volledige naam” /]
[paytium_field type=”email” label=”Uw e-mail adres” required=”true” /]
[paytium_field type=”text” label=”Adres + huisnummer” required=”true” /]
[paytium_field type=”text” label=”Postcode + woonplaats” required=”true” /]
[paytium_total /]
[paytium_field type=”label” label=”Hartelijk dank voor uw inschrijving van de Kenemnerlandshow 2019.” /]
[paytium_button label=”BETAAL NU” /][/paytium]