Verslag Agrarische Dag 31 juli

Afegelopen woensdag presenteerden we ons, traditie-getrouw, op de Agrarische Dag als onderdeel van de Santpoorter Feestweek 2019. Wat als een stralende dag begon, veranderde in de loop van de ochtend in een natte boel met aanhoudende felle regen en onweer. Het mocht de pret niet drukken. Want, ondanks dat, hebben we in het droge deel van die woensdagochtend nog heel veel dierenliefhebbers gezien, gesproken en zien genieten van onze prachtige konijnen en kippen waaronder Serama’s, Wyandottes en Lakenvelders. Het bestuur had speciale kuiken-hoeden gemaakt en nieuw aantrekkelijk promotiemateriaal. Om nieuwe leden te werven hebben we hebben veel visitekaartjes kunnen uitdelen. Het jaarlijkse kuiken-festival was wat kleiner omdat, waarschijnlijk door de hittegolf van afgelopen week, de broedresultaten wat tegenvielen. Maar in de knuffelhoek konden kinderen hun hart voor dieren ophalen door de meegebrachte konijnen te aaien.

De regen maakte het helaas noodzakelijk om tot het progamma iets in te korten: rond 12:15 was er geen zicht op weersverbetering en hadden vrijwel alle de bezoekers drogere oorden opgezocht. Niet geheel ten onrechte: thuis bleek 50mm regen gevallen te zijn. Volgend jaar een zonniger herkansing!!

Hieronder een korte impressie van het festijn met foto’s van Ronald Oostburg en Jacqueline Bremmers. Natuurlijk ook veel dank aan Harddraverij Vereniging Santpoort e.o die onze deelname ook dit jaar weer financieel mogelijk hebben gemaakt.

IMG_5034
IMG_5046
IMG_0173
IMG_5051
image2
IMG_5044
image3
IMG_0171
IMG_0172
IMG_0167
IMG_0175
IMG_5055
IMG_5039
previous arrow
next arrow

Hebt een een opmerking of aanvulling op dit verslag? Stuur ons een mail

OUD NIEUWS, hieronder staat de de inhoud van ons eerdere bericht van 9 juli daar hoeft u niet meer op te reageren.

Op woensdag 31 juli wordt bij de Ruïne van Brederode in Santpoort Zuid, de Agrarische Dag gehouden.

Daar zal onze vereniging met 7 kramen dieren laten zien. Er worden meer dan 2000 mensen verwacht. Komt u ook of wilt u helpen? Stuur dan onderstaand formulier even in: dan weten we dat u komt.