ZomerBBQ: toffe avond

Dankzij onze Grill-master Cor Giesberts konden leden en partners op 8 juli genieten van een geweldige BBQ in ons clubhuis op het Volkstuincomplex WZZO in Haarlem Noord. Geanimeerde gesprekken over uiteenlopende onderwerpen. Even bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje; precies waar zo’n avond voor bedoeld is. De verse cole-slaw salade en stokbrood verdween als sneeu voor de zon en Cor kon de kipsaté’s, hamburgers en grill-worst bijna niet aangesleept krijgen.

Verder waren de club visitekaartjes klaar waarmee we nieuwe leden willen werven. De kaartjes zijn onder de aanwezige leden uitgedeeld. Ook werd de winkel display getoond. Deze staat nu bij de Welkoop in Santpoort Zuid en Spaanderman in Velserbroek. Het promotiemateriaal wordt gesponsord door dhr. Balm.

Wilt u ook nieuwe leden proberen te werven en daar de nieuwe visitekaartjes voor ontvangen? Stuur dan een kort berichtje aan de penningmeester. Hij neemt dan snel contact met u op.

Tegen half-elf hebben we de laatste gasten naar buiten geduwd, de tafels rechtgezet. We kijken uit naar het volgende evenement…de Agrarische dag in Santpoort. Wilt u zich daarbij zij: klik dan hier..

PS. uw verslaggever vond het zo gezellig dat hij vergat om foto’s te maken van de BBQ. Volgende keer mag u ‘m rustig aan z’n oren trekken.