Aanmelden Zomer-BBQ 8 juli

p maandag 8 julii om 19:00 uur, houden we weer onze jaarlijkse Zomer-BBQ. Cor heeft de BBQ al gereserveerd en zorgt dat de houtskool mooi op tijd warm is. Er zal weer van allerlei lekkers worden bereid. 

De kosten voor deze BBQ bedragen €10,- per persoon.

Alle leden zijn van harte welkom. Natuurlijk horen we in verband met de inkoop graag of u komt. U kunt zich hieronder aanmelden en geef ook even aan hoe u wilt betalen: per IDEAL, per bank of contant.

NIEUW BETAAL PER IDEAL!!

Uw bijdrage kunt u op de avond zelf contant betalen. Maar nog liever heeft de penningmeester dat u dit eenvoudig met IDEAL betaald. Als u dit onderstaande formulier verzend, dan komt u vanzelf op de betaalpagina terecht. 

Als u niet met IDEAL wilt betalen, VERSTUUR dan toch het onderstaande aanmeldingsformulier, dan weten we dat we op u kunnen rekenen.

Aanmelden ZomerBBQ 8 juli

  • Ik meld me aan voor de gezellige Zomer BBQ op maandag 8 juli om 19:00 uur.
 

Captcha (ter voorkoming van SPAM)