Verslag Palingavond 3 juni

Verslag + foto’s van de Palingavond. Een avond zonder paling… maar met heerlijke vers gerookte makreel van Cor, fijne zalmsalade van Willem, haring van Leo, kaas van Petra (natuurlijk!), en een fijn glas wijn van Jacqueline en Bart. Een geweldige opkomst met 17 leden!

Het was meteen al gezellig, iedereen pratend rond de bar, de tafel stond prachtig gedekt te wachten. Na een welkomwoord van onze voorzitter werd het heerlijke visbuffet ruim eer aan gedaan, de schalen gingen schoon weer mee naar huis.

Fijn om zoveel leden weer even te zien en spreken, broedresultaten te horen, mee te genieten van vakantieplannen. Heel mooi dat Tinie erbij was, ook in deze voor haar en Willem zo spannende tijden; charmant als altijd.(Update: Tinie ontving goed nieuws!)

Tijdens de avond gaf Bart nog aan alle aanwezigen 2 nieuwe proef-visitekaartjes. Deze wil het bestuur laten drukken om uit te reiken tijdens bijeenkomsten zoals de Agrarischedag in Santpoort, bij verkoop van uw dieren thuis of  bij de Kennemerlandshow. Dhr. Balm boodt spontaan aan om de drukkosten te sponsoren!! 
We gaan daarmee op zoek naar nieuwe leden en zo kan iedereen meehelpen!

IMG_4888
IMG_4891
IMG_4893
IMG_4894
IMG_4895
IMG_4896
IMG_4897
IMG_4899
IMG_4827
previous arrow
next arrow

TEKST VOOR VOLGEND JAAR:

Op maandag 3 juni om 19:00 uurhouden we weer onze jaarlijkse Palingavond.
Cor rookt weer eigenhandig een paar mooie vette makrelen en Willem brengt zijn verrukkelijke zalmsalade mee. En er is natuurlijk nog veel meer lekkers…

Alle leden zijn van harte hierbij uitgenodigd. Om de inkoop voor die avond wat makkelijker te maken kunt u zich nu opgeven via de website.
We horen graag !!

 

Controle

  • Submit